Участь у ХХVI Міжнародній науково-практичній конференції молодих учених та студентів «Актуальні питання створення нових лікарських засобів»

10 квітня 2019 р. члени гуртка СНТ кафедри мікробіології, вірусології та імунології представили на постерній сесії ХХVI Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів «Актуальні питання створення нових лікарських засобів» 4 постерних доповіді. Дві роботи отримали дипломи:

II місце – Bohachyk Yuliia, LABORATORY DIAGNOSIS OF HELMINTHIASIS (Shapovalova O. V., Cand. of Biol. Sc., assoc. prof.)

III місце – Solodka Yaroslava, MODERN METHODS OF ALLERHODERMATOSIS IMMUNE DIAGNOSIS (Shapovalova O. V., Cand. of Biol. Sc., assoc. prof.)

11 квітня 2019 р. відбулось засідання секції «Сучасні аспекти фармацевтичної мікробіології та імунології» у рамках ХХVI Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів «Актуальні питання створення нових лікарських засобів». До секційної програми були включені 16 найкращих робіт молодих науковців СНТ кафедри, які містили результати власних експериментальних досліджень та узагальнення сучасних результатів світової науки у галузі мікробіології, вірусології та імунології. На засіданні секції були присутні викладачі, члени СНТ, здобувачі вищої освіти. Представлені доповіді мали практичну і теоретичну спрямованість, висвітляли актуальні проблеми сучасної науки та практичної медицини, мали високий науковий рівень і викликали жвавий інтерес всіх учасників та численні додаткові запитання.

Молоді науковці отримали дипломи, грамоти, сертифікати учасників конференції та пам’ятні подарунки.

 

У прикінцевому слові голова секційного засідання професор Філімонова Н.І. подякувала всім учасникам за плідну співпрацю і закликала продовжити наукові дослідження та  взяти участь у наступній XXVII Міжнародній науково-практичній конференції  молодих вчених та студентів, яка відбудеться у 2020 році.

Участь у ХХVI Міжнародній науково-практичній конференції молодих учених та студентів «Актуальні питання створення нових лікарських засобів» Участь у ХХVI Міжнародній науково-практичній конференції молодих учених та студентів «Актуальні питання створення нових лікарських засобів» Участь у ХХVI Міжнародній науково-практичній конференції молодих учених та студентів «Актуальні питання створення нових лікарських засобів» Участь у ХХVI Міжнародній науково-практичній конференції молодих учених та студентів «Актуальні питання створення нових лікарських засобів» Участь у ХХVI Міжнародній науково-практичній конференції молодих учених та студентів «Актуальні питання створення нових лікарських засобів» Участь у ХХVI Міжнародній науково-практичній конференції молодих учених та студентів «Актуальні питання створення нових лікарських засобів»

Print Friendly, PDF & Email